Bij Next Apps helpen we je met het realiseren van je digitale ambities.

Onze troeven.

Wij kunnen je van a tot z helpen bij het ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties. Onze rol als technische partner nemen we serieus: we zijn niet alleen je klankbord maar gaan samen met jou op zoek naar manieren om betaalbare kwaliteit op te leveren.

Door de voorbije jaren honderden applicaties te ontwikkelen hebben we geleerd wat wel en niet werkt. Onze cross-functionele teams combineren de verschillende vaardigheden die nodig zijn om jouw project succesvol aan te pakken.

Het is die combinatie die Next Apps zo'n sterke speler maakt. Doordat we verschillende teams op eenzelfde project laten werken zorgen we er ook voor dat we steeds met een frisse blik naar uitdagingen kijken.

Het maken van een applicatie stopt niet wanneer je app live staat.

Van zodra je lanceert ga je blijven ontwikkelen op basis van de feedback die je binnenkrijgt. Voor sommige projecten werken onze teams dat volledige traject uit, in andere gevallen worden onze experts voor één aspect ingeschakeld.

Ontdek onze werkwijze

Ontdek hoe wij bij Next Apps te werk gaan.

01

App strategie en planning, met workshop.

Alles begint met een goed idee. Samen gaan we na hoe je met een applicatie jouw doelstellingen kan bereiken. We verplaatsen ons in jouw schoenen en denken mee als ondernemers.

Ontdek App strategie en planning

02

Wireframes & sketches met focus op gebruiksvriendelijkheid.

Door alles zo snel mogelijk tastbaar te maken, weten we sneller wat er nog kan veranderen. De focus ligt in deze fase op gebruiksvriendelijkheid, zodat de applicatie een logische opbouw heeft.

Ontdek Wireframes & sketches

03

App design voor iOS & Android

Onze designers hebben de nodige expertise om een concept om te zetten in een resultaat dat visueel aantrekkelijk én voor iedereen bruikbaar is. Onze focus op eenvoud speelt daar een centrale rol in.

Ontdek Design & Analyse

04

Native app development voor iOS en Android

Bij Next Apps kiezen we resoluut voor native development. Het is niet alleen de beste, maar ook de meest toekomstbestendige manier om applicaties te ontwikkelen

Ontdek Development

05

App testing & debugging voor performante apps.

Onze mobile testers zorgen samen met de developers voor de kwaliteitscontrole in de ontwikkeling van je mobiele applicatie. Doorheen de ontwikkeling doen ze doorgedreven tests om te vermijden dat zaken stuk zouden gaan.

Ontdek Quality Assurance & Testing

06

We zijn live!

De oplevering van een nieuwe applicatie is nog maar het begin. We nemen de feedback van de gebruikers als startpunt voor een nieuwe cyclus.

Ontdek Release